Komünizmin kanlı tarihi 2

ETİKETLER:

Bu filmde izleyeceğiniz tarihsel gerçekler göstermektedir ki, adalet, eşitlik gibi süslü sloganlarla ortaya çıkan komünizm, gerçekte insanlığa sadece kan ve ölüm getirmiştir. Marx, Engels, Lenin veya Stalin gibi komünist ideolog ve diktatörler, yaklaşık 50 milyon insanın ölümünden sorumludurlar. Komünizm, dünya için adeta bir "kan dökme kuyusu" olmuştur.
Tüm bu vahşetin sorumluluğunu gizlice taşıyan bir diğer ideolog ise, Charles Darwin'dir. Yani Karl Marx'a göre "komünizmin doğa bilimleri açısından temelini" atan kişi...
Komünistler, kanlı devrimler, acımasız katliamlar ve savaşlar düzenlerken, aslında Darwin'in teorisini hayata geçirmişlerdir. İnsanı bir hayvan türü olarak gören, çatışma ve savaşın vazgeçilmez bir kanun olduğuna inanan ve en önemlisi, insanı, (haşa) Yaratıcısı olan Allah'ı inkar etmeye sürükleyen bir teoridir bu... İnsanlığın komünizmden ve diğer tüm kan dökücü ideolojilerden kurtulması, ancak Darwinizm aldatmacasının yıkılmasıyla mümkün olacaktır.
İnsanlar, Darwinizm'in ve materyalist felsefenin büyüsünden kurtulduklarında, kendi Yaratıcı'ları olan Allah'ı tanıyacak ve O'nun öğrettiği güzel ahlaka göre yaşayacaklardır.

A9TV Televizyonu Adnan Oktar Harun Yahya Sohbetler Belgeseller A9 TV Yeni Frekansımız: Türksat 3A Uydusu FREKANS: 12524 Dikey Batı Sembol Oranı: 22500
DEVAMINI GÖSTER